Monday 14 May 2012

"ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ"

"Πως να κερδίσω αυτό που θέλω χωρίς σύγκρουση και υποχωρήσεις."

-Μια μέθοδος διαπραγμάτευσης που βασίζεται στο “Harvard Negotiation Project” και στο ομώνυμο βιβλίο (GETTING TO YES) των Ροτζερ Φισερ, Ουίλιαμ Γιούρυ και Μπρους Παττον-


Σκοπός

Τίποτα δεν μπορεί να καταστρέψει την παραγωγικότητα σ' ένα γραφείο η σπίτι και να σε κάνει να φαίνεσαι κακός, περισσότερο από την διαμάχη η τη σύρραξη. Κατά πόσο είναι το είδος που υποβόσκει η σιγοβράζει κάτω από την επιφάνεια η έχει μετατραπεί σε μια ανοικτή πάλη η πόλεμο, η διαμάχη μπορεί να παραλύσει την σχέση, την οικογένεια, την ομάδα, το τμήμα η ολόκληρη την επιχείρηση ακόμα και ένα κράτος! Και δυστυχώς αν το άσχημο έργο για να επιλύσεις τις διαφορές πέφτει στους ώμους σου, τώρα μπορείς να έχεις βοήθεια.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε άτομα που θέλουν να διαπραγματεύονται, σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα, με βάση τις αρχές, που καταλήγει σε μια συνετή συμφωνία. Διαπραγμάτευση που παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα με οικονομικό και φιλικό τρόπο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιασδήποτε συνθήκες, όπως αντιπαράθεση ζευγαριού, γονέων-παιδιών, γειτόνων, προϊσταμένων-υφισταμένων, πελατών, προμηθευτών, διπλωματών, πολιτικών, θεραπευτών, και εκπαιδευτικών. Και σε στελέχη επιχειρήσεων που θέλουν να προστατεύσουν την διαμάχη από τον εκτροχιασμό από τα έργα, το σκότωμα της παραγωγικότητας και την καταστροφή του ηθικού των εργαζόμενων και συνεργατών.

Τι θα μάθεις;

Σ’ αυτό το σύντομο επιταχυντικό και πρακτικό τηλεσεμινάριο, ένα πρόγραμμα που σε εμπλέκει από την πρώτη στιγμή με νοητικές ασκήσεις συμμετοχής πολύ περισσότερο από ότι αν ήσουν σε φυσική τάξη, ο Νίκος Πασχάλη έχει την εμπειρία και ικανότητα να σ’ εμπνέει και να σε κρατάει σε εγρήγορση καθ' όλη την διάρκεια του μαθήματος.
Στο τέλος του τηλεσεμιναριου θα μάθεις πως να:
  • Διαχωρίζεις τους ανθρώπους από το πρόβλημα
  • Συνεργάζεσαι και να δημιουργείς αμοιβαία συμφέρουσες επιλογές
  • Επικεντρώνεσαι στα συμφέροντα και σε αρχές και όχι σε θέσεις
  • Διαπραγματεύεσαι επιτυχώς με ανθρώπους που είναι πιο ισχυροί, αρνούνται να παίξουν με τους κανόνες η καταφεύγουν σε “ βρόμικα κόλπα”.

Τι θα πάρεις μαζί σου;
Θα φύγεις από το τηλεσεμινάριο με  τις απαντήσεις στις 10 ερωτήσεις που οι άνθρωποι ρωτούν πως να χειρίζονται τις διαπραγματεύσεις. Επίσης θα φύγεις με την πρακτική μέθοδο στο χέρι να μπορείς πειστικά να διαπραγματεύεσαι προβλήματα και διαφορές της καθημερινότητας στην ζωή σου!

Πότε;

Τετάρτη 24/10, (Μερος 1) και Παρασκευή 26/10 (Μερος2), Ωρα 21.00-22.30 (2 συναντησεις) , €45

Συμμετοχή & Πληρωμή Πατησε τον σύνδεσμο.

No comments:

Post a Comment