Tuesday 7 September 2010

Το "Χάσμα Γνώσης" που επιδρά αρνητικά στην κερδοφορία!

Για τις επιχειρήσεις, υπάρχει συχνά ένα τεράστιο γνωσιολογικό χάσμα μεταξύ του τι οι εργαζόμενοι, πελάτες και συνεργάτες γνωρίζουν για προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας τους και τι απαιτείται για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων

Στο Paschalis Cοnsulting το καλούμε αυτό «Χάσμα Γνώσης». Σε κάθε στιγμή της οποιασδήποτε δραστηριότητας  "Το χάσμα γνώσης" εμποτίζει τις επιχειρήσεις και τις επιπτώσεις στα έσοδα, έξοδα, καθώς και την ικανοποίηση του πελάτη.

Ο Paschalis Consulting στοχεύει στις κοινωνικές επιχειρήσεις και μάθηση σαν λύσεις που ενεργούν σαν μια σανίδα σωτηρίας - συνδέοντας τους ανθρώπους με την τεχνογνωσία, τη δημιουργικότητα και τη μάθηση που χρειάζονται, κάνοντας ο καθένας πολύ πιο αποτελεσματικά και αποδοτικά την εργασία του και, τελικά, προς όφελος όλων, προϊσταμένων και υφιστάμενων.

Αν  θέλατε να μάθετε πως να μειώσετε την επένδυση της κατάρτισης και να αυξήσετε πραγματικά την ποιότητα και απόδοση της προσφερόμενης υπηρεσίας στην επιχείρηση σας, επικοινωνήστε προσωπικά μαζί μου στο 22454547!

Φιλικά
Νίκος Πασχάλη

No comments:

Post a Comment